Despre noi

  Ştim că timpul dumneavoastră este preţios, fiind atent planificat. De aceea, vrem să venim în ajutorul întreprinzătorilor, asigurând consultanţă, dar şi o serie de cursuri de formare profesională.
  Suntem o companie cu sediul în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, înfiinţată în anul 2003 şi specializată în formare profesională (acreditare A.N.C.) şi consultanţă privind obţinerea de fonduri nerambursabile.

  Până în prezent, compania a oferit consultanţă în elaborarea cererilor de propuneri din fonduri nerambursabile pentru companii şi instituţii, din care până în acest moment 25 de proiecte au primit decizie favorabilă.

  Oferta noastră de servicii cuprinde consultanţă în elaborarea de proiecte, precum şi consultanţă/ asistenţă în implementare. Printre obiectele de activitate se numără:
  • Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management;
  • Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.;
  • Servicii de furnizare şi management a forţei de muncă;
  • Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.;
  • Alte forme de învăţământ n.c.a.;
  • Activităţi de servicii suport pentru învăţământ;
  • Activităţi de servicii n.c.a.

  Compania este membru titular în Pactului Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială, care încurajează iniţiativele locale şi regionale, asistându-le în accesarea fondurilor europene în domeniul resurselor umane, oferind consultanţă şi asistenţă de specialitate în pregătirea şi managementul proiectelor de finanţare ale Fondului Social European, inclusiv programe de instruire.

  Echipa S.C. 3 ART S.R.L. este formată din specialişti cu experienţă în domeniile vizate. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât şi agenţilor economici, primăriilor, instituţiilor publice şi O.N.G.-urilor.

  Compania noastră este autorizată ca şi centru de formare profesională de către A.N.C. pentru organizarea cursurilor de perfecţionare, specializare şi calificare.

  Experienţa acumulată a conferit companiei stabilitate pe piaţă, întărindu-şi capacitatea de a valorifica şi eficientiza la maxim potenţialul şi resursele în scopul implementării cu succes a obiectivelor propuse.


  Director, Angela Pobozsnyi
  © 2019 sc 3ART srl Baia Mare. All Rights Reserved. Powered by RBDonline

  Please publish modules in offcanvas position.