Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/treiart/public_html/new/components/com_k2/models/item.php on line 763
    Luni, 21 Aprilie 2014 19:43

    SOLUŢII locale la PROBLEME locale – ID proiect POSDRU/132/5.1/G/124907

    Evaluaţi acest articol
    (4 voturi)

    antet-filantropia

    Investeşte în oameni!
    FONDUL SOCIAL EUROPEAN
    Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
    Axa prioritară nr. 5 "Promovarea măsurilor active de ocupare"
    Domeniul major de intervenţie 5.1 – "Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare"
    Titlul proiectului: SOLUTII locale la PROBLEME locale
    Contract nr. POSDRU/132/5.1/G/124907


    Din 31 martie 2014, S.C. 3 ART S.R.L. este partener, alături de Oraşul Târgu Lăpuş, în proiectul "SOLUŢII locale la PROBLEME locale", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

    Obiectivul general al proiectului:

    Creşterea gradului de integrare pe piaţa muncii în următoarele 12 luni a 320 de şomeri, cu accent pe tineri (şomeri tineri şi someri de lungă durată tineri), prin consolidarea unui acord între nevoile şomerului şi nevoile pieţei muncii, în vederea asigurării de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă.

    Obiectivele specifice ale proiectului:
    1. Dezvoltarea gradului de informare şi consiliere profesională a unui număr de 320 de şomeri asupra perspectivelor oferite de piaţa muncii, îmbunătăţind astfel capacitatea de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a şomerilor, în special de lungă durată, şi a persoanelor inactive.
    2. Creşterea capacităţii de a răspunde cerinţelor pieţei muncii prin intermediul cursuri formare profesională pentru 300 de şomeri, în vederea obţinerii unei rate cât mai mari de ocupare, cu accent special pe grupurile dezavantajate în plan profesional.
    3. Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi manageriale pentru 108 şomeri, contribuind la atragerea şi menţinerea cât mai multor persoane pe piaţa muncii.
    4. Încurajarea responsabilizării sociale a tuturor factorilor implicaţi în proiectul nostru prin crearea şi activarea ACADEMIEI SOLUŢIILOR, contribuind la reducerea somajului de lungă durată prin acţiuni preventive şi corective.
    5. Stimularea antreprenoriatului şi a responsabilizării sociale prin infiinţarea a 25 de noi afaceri.
    6. Creşterea numărului persoanelor ocupate din regiune, prin furnizarea de activităţi integrate care să conducă la angajarea a 39 de someri din grupul ţintă.

    Valoarea proiectului este de 1.276.176,65 lei.

    footer-solutii

    Citit 1362 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 10:46
    © 2019 sc 3ART srl Baia Mare. All Rights Reserved. Powered by RBDonline

    Please publish modules in offcanvas position.